Despre acasă, creativ, în Parcul Uzinei

acasă

Parcul Uzinei devine, din nou, gazda unor ateliere de creație organizate de Livia Mateiaș. De această dată, este vorba despre o cercetare artistică asupra a ceea ce înseamnă „acasă” pentru fiecare dintre noi.

„Vă invităm la un proiect artistic prin care chestionăm însăși conotația cuvântului «acasă» și implicațiile lui profunde. În atelierele creative propuse de Livia Mateiaș veți avea ocazia să pictați, dar și să explorați semnificația cuvântului «acasă» din mai multe perspective”, transmite Livia Mateiaș. În Parcul Uzinei vor fi organizate două întâlniri. Prima are loc vineri, 15 iulie, iar a doua, duminică 17 iulie, ambele de la ora 18. Atelierele sunt destinate atât adulților, cât și copiilor, iar participarea este gratuită.

Proiectul Acasă face parte din proiectul Roof, care își propune susținerea persoanelor fără adăpost și încearcă găsirea unor soluții eficiente pentru acestea. În cadrul acestui proiect, Livia Mateiaș realizează o cercetare artistică asupra ceea ce înseamnă „acasă” pentru diferiți oameni. Puteți contribui și voi, dacă răspundeți la cele patru întrebări propuse de artistă, în chestionarul care poate fi completat AICI.

About Post Author