Deschidere de an la UPT. Concerte, filme și Nick Heidfeld la volanul unui monopost electric

upt

sursa foto: www.motorauthority.com

În weekendul 23-25 septembrie, UPT organizează evenimentul „StartUPT – Bun venit în Universul Politehnicii!”. Studenții din anul I sunt invitați la o experiență cu totul altfel la prima interacțiune cu reprezentanții universității.

Facultățile, ligile și departamentele din UPT și-au unit forțele pentru a transforma ceremonia de deschidere a anului universitar 2022 / 2023 într-un eveniment unic. Acesta începe efectiv luni, 26 septembrie, când cele 10 facultăți ale UPT vor organiza propriile festivități de deschidere. Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră și ligile studențești dau startul campaniei „Săptămânile Bobocului”, în cadrul cărora vor lansa și noul Ghid al Studentului, care are menirea de a le răspunde studenților din anul I la toate întrebările.

Vineri, sâmbătă și duminică vor fi organizate o mulțime de alte evenimente, care să-i facă pe „bobocii” Politehnicii să simtă că intră într-o familie cu adevărat specială. Punctul de atracție maxim va fi reprezentat de curse demonstrative cu o mașină de Formula E, condusă de fostul pilot de Formula 1, Nick Heidfeld.

Pe lângă programul bogat, Universitatea Politehnica Timișoara le oferă „bobocilor” și posibilitatea de a câștiga premii atractive în cadrul Tombolei Bobocului, care își va desemna câștigătorii sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 17.

Program

Vineri, 23 septembrie

Stadionul Știința

ora 17 – Ceremonia de deschidere a anului universitar 2022 / 2023
ora 18 – Concert Rareș Mariș
ora 19 – Cinema în aer liber / Proiecție de film în parcul Mecanica
ora 19 – After Party cu DJ

Sâmbătă, 24 septembrie

Stadionul Știința

orele 10 – 17 – Activități de tip „bun venit la Poli” organizate de facultăți, ligi studențești, departamente și companii partenere.

Biblioteca UPT

orele 12,15 – 17 – „The Drive to Win” – Eveniment organizat de ZF și UPT – Prezentarea primului monopost electric în România
Se vor organiza prezentări statice ale mașinii, discuții cu pilotul echipei, dar și curse demonstrative cu o mașină de Formula E, condusă de fostul pilot de Formula 1, Nick Heidfeld. Acestea se vor desfășura pe bd. Vasile Pârvan, pe tronsonul cuprins între bd. Mihai Viteazu și Pasajul Michelangelo. Circulația rutieră va fi închisă între orele 15 și 17 pe tronsonul respectiv. Mijloacele de transport în comun STPT vor circula în intervalul menționat pe rute ocolitoare.

Duminică, 25 septembrie

Baza 2

orele 10 – 17 – Treasure Hunt, competiții sportive și de divertisment, organizate de Ligile studențești și CCOC

About Post Author