Delia, în concert la Parcul Crăciunului. Se intră și cu test

delia

sursa imagine: YouTube

Delia cântă sâmbătă, 11 decembrie, pe scena de la Muzeul Satului. Programul de weekend include și DJ-i, show de lasere, dar și teatru de păpuși sau concerte de muzică populară.

Vineri seară, pe scena principală de la Parcul Crăciunului / Muzeul Satului, va mixa DJ K-lu, iar DJ Kuky și Happy Flow vor aduce ritmuri din anii ’80 și ’90 la Ponton Lounge. Aici are loc o petrecere pe tema Retro Maniacs – Winter Edition. Pe scena principală vor urca și artiștii de la Asociația Culturală Beg’Art, care au pregătit, de la ora 16, un concert de chitară. Tot vineri, între orele 15 și 18, Școala de Dj și Producție Muzicală Mixdown Music School a pregătit un workshop care va cuprinde și o demonstrație beat-box.

Sâmbătă, concertul pe care îl va susține Delia va începe la ora 20. După-amiază sunteți invitați la o petrecere Bipolar la Ponton Lounge și la un spectacol inedit de jonglerii cu foc. Copiii sunt așteptați cu teatru de păpuși, ateliere și personaje de poveste. Duminică, accentul va fi pus pe folclor, cu reprezentații ale ansamblurilor invitate la scena principală.

Parcul Crăciunului este deschis de marți până duminică, orele 11 – 22, în perioada 4 – 23 decembrie, mai puțin în zilele de luni. Aleea comercianților este deschisă de la ora 17, în timpul săptămânii, respectiv, de la ora 15, sâmbăta și duminica. Patinoarul, caruselul și trenulețul sunt gratuite și accesibile de marți până duminică, între orele 11 și 21.

Intrarea este gratuită, accesul fiind liber pentru persoanele vaccinate cu schema completă, cele trecute prin boală sau cele care prezintă o adeverință care atestă rezultatul negativ pentru Covid-19.

Programul complet al evenimentului poate fi găsit aici.