Dar din dar. Voluntarii Acasă în Banat vor aduce bucurie în mai multe sate

dar din dar

Asociația Acasă în Banat începe, din nou, campania „Dar din dar”. Mai multe familii aflate într-o situație dificilă din Timiș și Caraș-Severin vor primi pachete cu alimente și produse de igienă. Campania este la al treilea an în care va aduce un strop de bucurie în casele unor oameni care au nevoie de ajutor.

Zeci de familii aflate în pragul sărăciei din mediul rural din Banat vor primi pachete cu alimente neperisabile și produse de igienă. Voluntarii de la Asociația Acasă în Banat îi vor vizita înainte de Paște.

„În condițiile actuale, foarte multe familii nu reușesc să se descurce. Noi am decis să le dăm o mână de ajutor, mai ales că acum se apropie sărbătorile pascale. Campania «Dar din dar» este deja o tradiție pentru Asociația Acasă în Banat. De trei ani, înainte de sărbători, încercăm să ajutăm cât mai multe familii, oferindu-le nu doar alimente, ci și bucurie și speranță”, spune Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

Pachetele vor conține alimente de bază, conserve, produse de igienă, dar și câteva produse specifice sărbătorilor pascale. Până acum, Asociația Acasă în Banat a ajuns la peste 1.000 de familii din peste 100 de sate din Timiș și Caraș-Severin. Pe lângă donațiile în bani, persoanele fizice și juridice pot contribui cu produse aflate în termen de valabilitate.

Asociația Acasă în Banat poate fi contactată AICI. De asemenea, puteți face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei „Dar din dar”
Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
Revolut: 0748918091
PayPal: acasainbanat@gmail.com

About Post Author