Dar din dar. Acasă în Banat te așteaptă să faci din nou o faptă bună

Un gest cât de mic de bunătate poate însemna totul pentru cei cu care soarta nu e foarte generoasă. Puteți face sărbătorile mai frumoase pentru circa 100 de familii necăjite, dând o mână de ajutor Asociației Acasă în Banat.

Acasă în Banat

De sărbători, familiile ar trebui să se adune în jurul mesei, cu bucurie și recunoștință. Din păcate, pentru mulți, mesele sunt prea goale și tot ceea ce le-a rămas este, poate, mila vecinilor sau amintirile unor sărbători mai vesele.

Nu putem rămâne indiferenți nici acum, spun cei de la Acasă în Banat, așa că începe o nouă campanie „Dar din dar”. Circa 100 familii necăjite din Banat, bătrâni singuri sau familii cu mulți copii, ar putea avea, așadar, cu sprijinul vostru, puțină lumină cu ocazia Învierii.

La sediul asociației de pe str. Ion Ghica nr. 1, în Iosefin, se colectează, în această perioadă, alimente neperisabile de bază (zahăr, ulei, făină, orez, fasole, paste făinoase), conserve (carne, pateu, legume, compoturi), produse ambalate (cozonaci, biscuiți, dulciuri) și produse de igienă (săpun, detergent, pasta de dinți, măști de unică folosință). De săptămâna viitoare, acestea vor fi distribuite în mai multe localități din județele Timiș și Caraș-Severin.

Campania poate fi sprijină și cu donații în bani – menționând în transfer „Dar din dar”:
Banca Transilvania:
Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
OTP Bank:
Cont LEI: RO80OTPV190001300530RO01
PayPal: acasainbanat@gmail.com
Revolut: 0748918091