Dan Diaconu se va ocupa de Capitala Culturală, la CJ Timiș

dan diaconu

Fostul viceprimar liberal Dan Diaconu este cel mai nou consilier personal al președintelui CJ, Alin Nica. Se va ocupa, în principal, de evenimentele organizate pentru Capitala Culturală 2023, dar nu numai. Diaconu va fi angajat însă doar cu jumătate de normă.

Echipa de consilieri personali a șefului CJ, Alin Nica, este din nou completă, după ce, în luna aprilie, Flaviu Iepan și-a dat demisia. Pe locul lăsat liber a venit Dan Diaconu, consilier local și fost viceprimar al Timișoarei.

„Domeniul principal de activitate coincide cu una dintre principalele mele preocupări din acești ani, aceea de obținere a titlului de Capitala Europeană a Culturii, pentru Timișoara. Am coordonat acest proces încă de pe vremea in care dosarul de candidatură își căuta primele principii și valori. Am văzut foarte mult profesionalism, viziune și oameni dedicați în livrarea de către CJ a unor evenimente majore, cu impact în 2023”, a declarat, pentru stiridetimisoara.ro, Dan Diaconu.

Potrivit fostului viceprimar, pentru că a acumulat o experiență administrativă care poate fi de folos dezvoltării județului Timiș, el „va încerca să ajutw în orice domeniu”. Dan Diaconu va fi angajat la CJ cu jumătate de normă. El lucrează cu normă întreagă la Universitatea Politehnica, în profesia de bază, cea de inginer IT.

Alin Nica are patru consilieri personali: Vasile Ciuruș, Viorel Coifan, Dan Diaconu și Oana Șandru. Vă reamintim, CJ Timiș a anunțat, pentru 2023, organizarea unei expoziții Constantin Brâncuși, în parteneriat cu Centrul Pompidou, Fundația Art Encounters și Institut Francez din România.

About Post Author