Cursuri gratuite de pregătire la matematică, la UPT

matematică

Universitatea Politehnica Timișoara oferă, și în acest an, cursuri gratuite de pregătire la matematică pentru elevii de liceu. Acestea sunt utile atât pentru susținerea bacalaureatului, cât și pentru admiterea la facultate.

Lecțiile, organizate prin Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timișoara, vor avea loc în zilele de sâmbătă, în format hibrid, începând cu ora 10, în perioada 27 ianuarie – 25 mai. Elevii pot alege cum doresc să participe, astfel:

  • Fizic, în amfiteatrul D1, clădirea Electro (UPT), corpul D, bd. Vasile Pârvan, nr. 2
  • Via Zoom, accesând acest link de înscriere.

După completarea formularului, participanții vor primi link-ul de conectare la platforma Zoom. Lecțiile vor fi transmise și live pe pagina de Facebook a Universității Politehnica.

Chiar dacă sunt adresate în special potențialilor săi studenți, participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.

Temele dezbătute, în acord și cu programa de bacalaureat, urmează conţinutul culegerii de probleme de matematică pentru examenul de admitere din anul 2024 la UPT, publicată la Editura Politehnica și pusă gratuit la dispoziția celor interesați, în format electronic, AICI.

About Post Author