Cursă de vară Timișoara – Zakynthos

zakynthos

sursa foto: Unsplash / Julian Timmerman

O nouă rută de la Timișoara către Zakynthos. A fost inaugurată chiar în 15 iunie și este operată de Wizz Air. Biletele au prețuri de pornire accesibile.

Zakynthos este una dintre destinațiile de vacanță foarte căutate de români, atât de cei care caută o viață de noapte activă, cât și de cei care preferă liniștea și plajele mai puțin aglomerate. De acum se poate zbura către această insulă direct de la Timișoara. Prima cursă a fost chiar joi, 15 iunie.

„Suntem încântați să inaugurăm zborurile din Timișoara către Zakynthos. Această insulă este o destinație remarcabilă, cunoscută pentru plajele sale captivante, frumusețea naturală și viața de noapte vibrantă. Prin zborurile noastre săptămânale, ne propunem să oferim pasagerilor din Timișoara acces la o destinație fantastică”, a transmis Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air.

„Suntem încântați de deschiderea acestei rute spre o destinație de vacanță foarte populară a Greciei. Wizz Air are 15 ani de când operează de pe Aeroportul Timișoara și continuă să fie o opțiune favorită pentru zboruri internaționale. Pentru anii care vin ne dorim să găsim împreună soluții pentru creșterea numărului de zboruri și de noi rute”, spune, la rândul lui, Daniel Oliver Stamatovici, directorul general al AIT.

Biletele către Zakynthos pleacă de la 119 lei și pot fi cumpărate online sau din aplicația dedicată.

About Post Author