Cum vreți să arate fântâna de la Punctele Cardinale? Se pregătește o reabilitare

fântâna punctelor cardinale

sursa foto: Facebook / Aquatim

Cum vă place fântâna de la Punctele Cardinale? Aquatim, în colaborare cu Primăria Timișoara și UVT, fac, în această perioadă, un sondaj prin care vor să afle ce cred oamenii despre acest simbol al orașului.

Fântâna Punctelor Cardinale a fost proiectată la IPROTIM și a fost construită în 1978. Are un diametru de 44 metri și litere decorative care marchează punctele cardinale și cele intercardinale. Inițial, era vopsită în portocaliu. În 2012, ea a fost revopsită în alb și albastru, așa cum este și acum.

Pentru că a venit vremea unei reabilitări serioase, Aquatim vrea să afle ce cred timișorenii despre acest simbol al orașului lor. De aceea, în colaborare cu PMT și UVT, a pus la punct un chestionar a cărui completare durează aproximativ cinci minute.

„Participarea dumneavoastră ne este de un real folos în vederea înțelegerii felului în care este percepută în prezent fântâna și modul în care locuitorii orașului se raportează la aceasta, ulterior și impactul modificărilor realizate. Nu există răspunsuri bune sau rele, corecte sau incorecte. Ne interesează răspunsurile diferite ale tuturor participanților în vederea obținerii unei imagini generale asupra fenomenelor studiate” transmit cei care au realizat chestionarul.

Printre întrebările la care sunteți invitați să răspundeți se numără și „Cât de mulțumit(ă) sunteți de aspectul actual al Fântânii Punctelor Cardinale?” sau „Dacă ați putea aduce schimbări Fântânii Punctelor Cardinale, care ar fi acestea?”.

Rezultatele proiectului pot fi transmise fiecărui participant care își dorește. Chestionarul poate fi completat AICI.