24 ianuarie 2021

Cum puteți lua bani europeni pentru IMM-uri: seminar online la ADR Vest

adr vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest organizează vineri, 9 octombrie 2020, cu începere de la ora 11, un seminar online cu privire la noul apel de proiecte pentru susținerea întreprinderilor mici și mijlocii. Sunt de dat 17,6 milioane de euro.

ADR Vest este Organism Intermediar pentru Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020. Regiunea Vest beneficiază de o alocare de 17.655.000 de euro în cadrul apelului aferent Axei prioritare 2 a POR, Prioritatea de Investiții 2.2. – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor (PI 2.2 IMM – apel 2020).

Sunt eligibile întreprinderile mici și mijlocii din mediul urban sau întreprinderile mijlocii din mediul rural. Nu sunt eligibile microîntreprinderile. Valoarea finanțării nerambursabile este cuprinsă între 1,5 milioane și 6 milioane de euro. Mai multe informații despre noul apel de proiecte privind PI 2.2 – IMM sunt disponibile pe site-ul ADR Vest.

Investițiile eligibile în cadrul acestui apel sunt finanțabile prin ajutor de stat regional pentru construirea, extinderea spațiului de producție/ prestare servicii și dotarea cu active corporale și necorporale. Cererile de finanțare pot fi depuse în perioada 30 octombrie, ora 12 – 30 noiembrie, ora 12.

La seminar vor fi prezentate informații privind condițiile de finanțare, dar și exemple, clarificări și sfaturi practice pentru depunerea cu succes a unui proiect. Participarea la webinar este gratuită. Este necesară înscrierea în prealabil, care se poate face aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: