Corul Avocaților, în concert în Catedrala Ortodoxă Sârbă

corul avocaților

Corul Avocaților din Baroul Timiș cântă din nou în scopuri caritabile. Concertul din acest an, al șaptelea de la înființarea corului, va strânge fonduri pentru o asociație care se îngrijește de copii cu autism.

Corul Avocaților din Baroul Timiș susține un concert caritabil de Crăciun, sub bagheta dirijoarei Mihaela-Codruța Niculescu. Acesta are loc marți, 19 decembrie, la ora 19, în Catedrala Ortodoxă Sârbă din Piața Unirii.

„Donațiile colectate cu ocazia edițiilor precedente au ajutat mulți copii bolnavi sau nevoiași, prin intermediul Fundației United Way. În acest an susținem cu entuziasm un nou concert sub bagheta doamnei dirijor Mihaela-Codruța Niculescu. De această dată, partenerul charity al concertului este Asociația Copii și Zâne. Bucuria de a cânta va fi amplificată de ospitalitatea gazdelor, prin dl. vicar dr. Marinco Marcov și pr. Ioța Nestorovici, precum și de invitații acestei ediții. Sperăm ca atmosfera pe care o vom crea să fie un îndemn să ne bucurăm unii de alții, precum și să contribuim la ameliorarea vieților unor copii cu afecțiuni de autism”, spune avocatul Paul-Filip Ciucur, inițiatorul corului.

Soliștii din acest an vor fi Claudia Azgur, Maria Istrate, Ivana Micin și Paul Ciucur. La toacă şi clopot va fi Luca Nicolae Niculescu, iar la pian, Laura Leontiuc. Concertul va fi prezentat de Adina Motica.

Donațiile se vor putea face în timpul concertului sau în contul bancar în lei al Asociației Copii și Zâne: RO05BACX0000000982582000, deschis la Unicredit Bank.

About Post Author