Corul Avocaților cântă iar colinde. Puteți face donații pentru copii nevoiași

corul avocaților

La Târgul de Crăciun are loc miercuri, 15 decembrie, un nou concert de colinde al avocaților din Timiș. E deja tradiție ca acest eveniment să se desfășoare în preajma Crăciunului, cu strângere de fonduri pentru United Way România.

Concertul Corului Avocaților are loc miercuri, 15 decembrie, de la ora 18, pe scena din Piața Libertății. La acțiunea devenită deja tradiție vor fi strânse fonduri pentru copiii nevoiași.

„La împlinirea a cinci ani de existență, e o mare bucurie pentru noi să oferim un concert, după un an de pauză și cu puțin timp de repetiție din cauza restricțiilor. În egală măsură, simțim acest eveniment ca pe o responsabilitate, născută din dorința de a strânge cât mai multe donații pentru copiii care depind de noi. Și în acest an suntem pregătiți de dirijorul Mihaela-Codruța Niculescu. Vom concerta într-o versiune restrânsă, alături de Orchestra Maggiore, sub bagheta prof. Edmund Dandoți”, spune fondatorul corului, avocatul Paul-Filip Ciucur.

Corul Avocaților din Timiș, constituit în anul 2016, donează anual fondurile strânse către Fundația United Way. Intrarea la concertul susținut pe scena Târgului de Crăciun din Piața Libertății este liberă. Donațiile se pot face direct în timpul concertului sau în contul bancar in lei al Fundatiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank).