2 iulie 2020

Coronavirus: Câte cazuri sunt active în România. În Timiș au mai apărut două

coronavirus

19.669 cazuri de coronavirus în România. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 152 de cazuri noi. În Timiș sunt doi pacienți în plus față de ziua precedentă.

„Până miercuri, 3 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.669 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Sunt cu 152 mai multe decât în ziua precedentă. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.800 au fost declarate vindecate și externate. La ATI sunt internați 162 pacienți”, a transmis Grupul de Informare Strategică.

Până la ora raportării, 1.288 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Giurgiu, Bihor, Mehedinți, Alba, Argeș, Vaslui, Teleorman, Botoșani, Gorj, Sălaj și Mureș, au murit. Asta înseamnă că mai sunt active 4.581 cazuri.

Datele Grupului de Comunicare Strategică arată 34 de cazuri care nu sunt alocate niciunui județ. În Timiș sun doi pacienți în plus față de ziua precedentă.

2 thoughts on “Coronavirus: Câte cazuri sunt active în România. În Timiș au mai apărut două

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: