Copil de 4 ani care traversa strada, lovit de un biciclist. Poliția îl caută pe curier

biciclist

Încă un incident în care un copil a fost lovit de un biciclist, la Timișoara. Băiețelul a fost dus la spital de părinți, iar medicii au anunțat polițiștii. Oamenii legii îl caută acum pe biciclist.

Accidentul s-a petrecut vineri, după-amiază, pe strada Colonel Enescu, în centrul Timișoarei. Băiețelul fusese coborât din mașină de tatăl său, care a vrut apoi s-o dea jos și pe sora lui. Copilul a traversat singur strada, când a fost lovit de un biciclist și a fost trântit la pământ.

Tânărul, cetățean străin și curier pe bicicletă, s-a oprit, a stat de vorbă puțin cu tatăl copilului și apoi a plecat. Băiețelul a fost dus la spital, iar medicii au anunțat poliția.

„Un biciclist, în timp ce se deplasa pe strada Colonel Enescu dinspre strada Paris spre Iosif Nemoianu a surprins și accidentat un băiețel de 4 ani (pieton) care se afla pe partea carosabilă. Ulterior, bărbatul a părăsit locul accidentului. Băiețelul a fost transportat la spital de părinți, polițiștii fiind sesizați în jurul orei 19 de către unitatea medicală.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Se efectuează cercetări pentru identificarea bărbatului și stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului”, a transmis IPJ Timiș.

Biciclistul căutat este cetățean străin, vorbitor de limba engleză, are aproximativ 1,70 – 1, 75 m și constituție atletică. La momentul incidentului purta un tricou negru, pantaloni scurți negri, adidași albi, șapcă albă cu cozoroc negru și ava un ghiozdan roșu.

Oricine poate oferi detalii este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112. În luna martie, o fetiță a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un biciclist pe strada Ungureanu, care este pietonală. Curierul a plecat înainte de sosirea polițiștilor, dar a fost identificat ulterior.

About Post Author