Consultații, ecografii și analize gratuite, pentru gravidele din vestul României

gravide

sursa foto: Unsplash / Viviana Rishe

Asigurate sau nu, femeile însărcinate din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş beneficiază gratuit de mai multe investigații medicale. Ele se pot programa la oricare dintre cele două maternități de stat din Timișoara. Banii provin dintr-un proiect pe fonduri europene.

La Maternitatea Odobescu, a Spitalului Municipal, și la Maternitatea Bega, a Spitalului Județean, sunt disponibile servicii medicale gratuite de screening prenatal. Banii provin din proiectul POCU 149478 – „Dezvoltarea unui sistem regional de centre medicale de excelenţă în screening prenatal în Regiunea de Vest”.

Femeile însărcinate asigurate sau neasigurate din judeţele Arad, Caraş- Severin, Hunedoara şi Timiş beneficiază gratuit de consultaţii de specialitate obstetrică-ginecologie, ecografie obstetricală şi ginecologică, analize de laborator și test Babeş- Papanicolau, ecografie pentru depistarea anomaliilor fetale (S11 – S19+6 zile), dublu test/triplu test, supravegherea sarcinii normale sau cu risc crescut.

Programările se pot face la numărul de telefon 0771-481.518 sau prin e-mail.

About Post Author