Consilierul local PNL Adrian Lulciuc, șeful Regionalei de Poștă Timiș

lulciuc

Continuă instalarea de liberali în funcții de conducere. Consilierul local Adrian Răzvan Lulciuc este director regional al Sucursalei Regionale de Poștă Timişoara.

Adrian Lulciuc are 34 de ani și este la primul mandat de consilier local. „Am ales să candidez pentru funcția de Consilier Local al Municipiului Timișoara pentru că îmi doresc să fac parte dintr-o echipă tânără, capabilă și dornică de a duce la bun sfârșit cât mai multe proiecte, în interesul timișorenilor. Cred în proiectele propuse de primarul Nicolae Robu și vreau să contibui activ la implementarea lor. Îmi doresc ca peste 4 ani să putem spune cu toții că Timișoara a devenit orașul de 5 stele pe care îl doream și asta multumită unei administrații liberale”, spunea acesta, în 2016.

Potrivit informațiilor oferite de Lulciuc pe linkedin, el este absolvent al Facultății de Sociologie a Universității de Vest și expert în achiziții publice. Din noiembrie 2011 este angajat la Bursa Română de Mărfuri. El și-a trecut la atribuții „organizarea echipei de lucru pentru a atinge ținta dorită, consultanță în domeniul achizițiilor, atragerea de clienți, menținerea stabilității în echipă, organizarea licitațiilor de achiziție în domeniul energiei electrice și gazelor naturale”.

About Post Author