Concurs de director executiv la TM2023 – Capitală Culturală Europeană. Manager sau economist

tm2023

foto: Arhivă

În mai puțin de o lună, Asociația Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii ar trebui să aibă un director executiv „plin”. Marți începe concursul, cu perioada de depunere a candidaturilor.

„Ne pregătim pentru cel mai important an al nostru și anunțăm concursul pentru postul de director executiv al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii (TM2023)”, sună anunțul oficial. Calendarul de concurs este următorul:

  • 30 august – 12 septembrie: depunerea candidaturilor
  • 13 septembrie – 15 septembrie: analizarea candidaturilor de către comisia de evaluare și anunțarea candidaților admiși la proba interviului
  • 16 septembrie – 20 septembrie: susținerea interviurilor și anunțarea rezultatelor
  • 21 septembrie – 23 septembrie: organizarea unei ședințe a Consiliului Director, în vederea numirii directorului executiv

Postul este pe durată determinată, și anume 36 de luni. Candidații trebuie neapărat să aibă diplomă de licență în management / studii economice. Experiența generală trebuie să fie de cel puțin 10 ani. Este nevoie, de asemenea, de experiență de minimum 5 ani în management organizațional, respectiv de cel puțin 3 ani în implementarea proiectelor culturale.

Cum trebuie să fie candidații

Cei interesați trebuie, de asemenea, să aibă „cunoștințe de leadership, de Microsoft Office, asupra mediului asociativ național, asupra mediului economic și capacitate de a colabora cu acesta”. Este nevoie și de limba engleză. Candidații mai trebuie să aibă aptitudini „de învățare, de comunicare, de calcul, de a lucra cu documente”, iar din punct de vedere al personalității, trebuie să dea dovadă de „ambiție, încredere în sine, activism, energie și fluență verbală”.

Toate detaliile se găsesc AICI.

În prezent, Asociația TM2023 este condusă, în regim de interimat, de Ovidiu Megan.

Potrivit site-ului oficial, acesta „are o experiență semnificativă în zona managerială, ca prorector al universității, decan al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor (…) el este cunoscut și în domeniul organizațiilor non-guvernamentale, fiind unul dintre principalii organizatori ai Flight Festival (…) Are, de asemenea, o vastă experiență în domeniul atragerii de fonduri nerambursabile și sponsorizări”. Până la începutul anului, postul a fost ocupat de Simona Neumann, care și-a dat demisia.

About Post Author