Comunitatea Timotion face mici minuni. 600 de teste, echipamente de protecție și un ventilator

timotion

La doar trei zile de la lansare, echipa Timotion anunță primele rezultate concrete. Campania „Solidari în fața Covid – 19”, al cărei scop este colectarea a 250.000 de lei, continuă.

Echipa Timotion s-a mișcat extrem de repede, semn că pasionații de mișcare din Timișoara înțeleg și că trebuie să se implice social. Campania „Solidari în fața Covid – 19”, începută la mijlocul săptămânii, își face simțite primele efecte. Prima contribuție pentru spitalul de boli infecțioase este dotarea cu 600 teste pentru analiza chimică a sângelui. Acestea vor fi folosite în cazul pacienților cu insuficiență respiratorie tratați în regim de terapie intensivă. Pe baza rezultatelor, medicii vor ști cum să administreze soluțiile perfuzabile și medicamentele.

Următorul pas este recepția măștilor și a materialelor de protecție deja comandate și a căror achiziție a fost posibilă datorită companiei DS Smith. Beneficiarii comenzii vor fi patru spitale: „Victor Babeș”, Spitalul Județean, „Louis Țurcanu” și ASCAR. Campania își propune să strângă 250.000 lei, dar nu se va aștepta colectarea întregii sume. „Am hotărât, să nu ținem banii blocați până la finalul strângerii de fonduri. Îi vom folosi în tranșe, să acordăm un ajutor imediat dpitalului”, spune, din partea echipei Timotion, Cristina Potra Mureșan.

În parteneriat strâns cu Școala Mamei Junior, echipa Timotion își corelează eforturile și cu celelalte companii sau asociații care sprijină activitatea Spitalului „Victor Babeș”. Răspunzând apelului „Solidari în fața Covid – 19”, Intel și Asociația Banat IT au comandat un ventilator care va fi donat spitalului de boli infecțioase. Donațiile continuă aici.

About Post Author