Competiție cu premii de 40.000 euro pentru liceenii din România. Se fac înscrieri

the switch

Liceenii români se pot înscrie la „The Switch”, o competiție națională de soluții antreprenoriale adresată elevilor pasionați de antreprenoriat, business sau tehnologie. Sunt trei premii a câte 10.000 de euro și încă 20 de premii a câte 500 de euro.

Elevii pot să se înscrie atât individual, cât și împreună cu alți colegi sau prieteni, în cadrul unei echipe cu maximum trei membri, de preferat din aceeași regiune. Vor fi desemnați câștigători participanții ce oferă soluții inovative pentru provocările lansate în competiție, premiate pe trei categorii: o propunere business – soluția ce are la bază o afacere care poate schimba societatea în care trăim; o propunere tech – soluția ce pune accentul pe tehnologie, o propunere colaborativă – va fi premiată echipa formată din mai mulți participanți din alte echipe, ce vin cu soluții diferite și ajung la o idee inovatoare pentru marea finală.

Competiția se va încheia în luna mai și se desfășoară după următorul calendar:

  • până în 23 februarie: înscrierile oficiale
  • 5-6 martie: finalele regionale
  • 18-20 martie: bootcamp weekend
  • 28 aprilie – 1 mai: marea finală

Soluțiile câștigătoare vor fi premiate cu 500 euro, dacă se califică în competiția regională (20 de câștigători/ 5 din fiecare regiune de concurs) și 10.000 euro, dacă intră în competiția națională (3 câștigători). Mai multe detalii despre proiect și despre etapele de înscriere se găsesc AICI.

Înscrierile se pot face prin completarea formularului AICI.

Concursul „The Switch” este lansat de Edison, Grupul Educativa și Social Innovation Solutions.

About Post Author