Codru Festival a trecut de prima jumătate. Distracția continuă / FOTO

codru

De două zile, marginea Pădurii Bistra e plină de lume. Copiii s-au distrat în zoelee pregătite pentru ei, iar cei mari s-au bucurat de muzică. Codru Festival a încheiat și cea de-a ziua, când publicul a fost mai numeros decât în prima.

A doua zi de Codru Festival a adus, pe cele patru scene, artiști precum Bosquito, Vița de Vie, Lupii lui Calancea & Surorile Osoianu, Allover, The Case, Alexandra Ușurelu și Coma. Au mixat Revan, Kukilla, ZO, Maică-ta, Ichim, Zoleevee și SPOT.

Pe lângă muzică, participanții, jur de 7.000, după estimările organizatorilor, s-au bucurat de zonele de relaxare amenajat. S-a jucat volei pe nisip, au avut loc demonstrații de karate, iar pentru copii au fost organizate ateliere de creație și au fost prezentate piese de teatru special pentru ei. Intrarea la festival pentru copiii până la 14 este gratuită.

Codru Festival continuă sâmbătă și duminică. Sâmbătă sunt așteptați să urce pe scenă Melting Dice, Ana Coman, Jurjak, Kadebostany sau Kings are Overrated. Cei mici sunt așteptați la o întâlnire cu Gașca Zurli.

About Post Author