Cișmele publice, pentru oameni și animale, în parcuri și în Piața Victoriei

cișmele

sursa foto: Unsplash / Taichi Nakamura

Aquatim investește, anul acesta, în diferite proiecte, peste 22 milioane de lei. Compania va construi, în parcuri și în Piața Victoriei, cișmele cu apă potabilă, atât pentru oameni, cât și pentru păsări sau animale de companie.

În planul de investiții al Aquatim intră, în acest an, construirea a 10 cișmele publice pentru apă potabilă. Acestea vor fi instalate în Piața Victoriei, Parcul Copiilor, Parcul Civic, Parcul Central, Parcul Alpinet, parcul din spatele Catedralei, parcul din spatele Colegiului „C. D. Loga” și Parcul Adolescenților. Cișmelele sunt proiectate cu două tăvi din oțel inoxidabil, una pentru oameni și una pentru păsări și animale de companie. Ele vor fi montate pe un soclu din beton armat, în apropierea căminelor de branșament din zonele respective.

În planul de investiții al Aquatim pentru anul acesta se numără și Muzeul Apei, de la uzina de apă din Calea Urseni, care e aproape gata, dar și alte lucrări de modernizare a rețelei de apă și canalizare de pe mai multe străzi și înlocuirea unor tronsoane de conducte la stația de tratare a apei Bega.

Programul de investiții al Aquatim trebuie aprobat în plenul CL Timișoara.

About Post Author