22 ianuarie 2021

Circ monstru la Timișoara, cu romi care n-au vrut în carantină. I-au liniștit jandarmii / VIDEO

carantină

Au venit în România și trebuiau să intre în carantină. Doar că au zis că regulile sunt pentru alții, nu și pentru ei. Nu le-a mers însă! Niște romi reveniți din Anglia cu mașina au făcut un circ monstru la Timișoara, însă jandarmii i-au liniștit. Și i-au trimis unde trebuie să stea 2 săptămâni.

De vineri, 3 aprilie, oricine intră în România venind din țări precum Franța, Germania, Spania, Olanda, Belgia, Italia sau Marea Britanie intră automat în carantină timp de 14 zile. Acestea au un număr mare de cazuri de infectări cu noul tip de coronavirus, așa că autoritățile române au ridicat nivelul de protecție al celor aflați în țară.

Practic, vii în România în această periodă, îți asumi că nu mergi acasă, la familie, ci într-un centru de carantină. Unii cred însă că se poate glumi cu aceste reguli. Este și cazul unei familii de romi care a făcut un scandal imens la Timișoara. Un bărbat și o femeie, însoțiți de un copil, au intrat în țară pe la Nădlac. Veneau cu mașina din Marea Britanie. Au fost trimiși sub escortă la Timișoara, pentru a fi puși în carantină instituționalizată.

Toate bune și frumoase, numai că, odată ajunși la centrul de carantină din Calea Aradului, oamenii au început să facă scandal. Efectiv, ei nu au vrut să coboare din mașină! Când au văzut că nu merge cu vorba bună, au început să se tânguiască și să strige. Nu le-a mers însă, pentru că jandarmii i-au luat efectiv pe sus și i-au dus în curtea imobilului în care vor sta în carantină.

5 thoughts on “Circ monstru la Timișoara, cu romi care n-au vrut în carantină. I-au liniștit jandarmii / VIDEO

  1. De unde pana unde Romi ??? Ce-i cu cuvantul asta infect ? ȚIGANI toata ziua nu romi.., și-au zis ei singuri romi de la Romani,Romania sa nu le mai zica nimeni țigani dar sunt Țigani borâți .. acum cu numele asta jegis de romi …toate ciorile din europa toți tiganii din toate țările sunt confundați cu noi romanii ❗🤢
    Trebuie sa dispara cuvantul acesta rom.. si cu țiganii astia…trebuie sa faca lumea o (revoluție) altfel nu scapam de ei si nu-i linistim veci ca pe vremea lui Ceaușescu tiganul avea frica de toți… nu trebuie amendați ca nu platesc amenzile oricum.. trebuie bagati in puscarie vreo 15 ani sa uite ca au viata…sau omorâți fara sa ne fie mila, sa ma ierte dumnezeu dar altfel nu scăpăm de ei șașa se înmulțesc, nu ar mai trebui lăsați sa faca mai mult de un copil la fel ca si in China.trebuie sa scapam de ei pentru cane trag in jos mereu.. Nu trebuie sa ne fie mila ca ne este mila de ..(dracu)Nu este dupa cum vor ei,nu noi stam la ei in țară, ei stau in țara noastră ❗

  2. Si mai e buna o chestie… in certificatul de naștere si in buletin sa le facă la toți Țigan nu roman la cetatenie. Atunci nu ne mai confundă nimeni cu ei❗

  3. Denumirea de rom este o stupizenie. În toate limbile europene ei sunt numiți țigani:tzingari în italiană, gitanes în fr. gitanos în spaniolă, țiganski în limbile slave. zigeuner în germană, gypsy în engleză.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: