Cinci oferte pentru SF-ul de 86.000 de euro pentru parcare în Calea Buziașului

parcare

sursa foto: Sven Mieke / Unsplash

A doua oară a fost cu succes, cel puțin în această fază. Timpark are nu mai puțin de cinci oferte pentru documentația care va sta la baza parcării de tip „park & ride” din Calea Buziașului. Prima licitație a fost anulată, dar suma mai mare de la a doua a stârnit interes.

În toamna trecută, Timpark scotea la licitație, pentru 236.000 lei, cu TVA, întocmirea studiului de fezabilitate pentru o parcare de tip „park & ride”, situată în Calea Buziașului. Suma a fost considerată probabil neatractivă, astfel că procedura a fost anulată, din lipsă de oferte.

A doua licitație, la care termenul de depunere a ofertelor a expirat în 14 martie, a propus proiectanților o sumă mai mare: 428.000 lei. Cei 86.000 de euro s-au dovedit a fi tentanți, astfel că au fost primite cinci oferte, astfel: IM Design Studio (leader) – Building Technology Group R, 2 GMG Construct (leader) – Geomodel – Viaplan 44 Office– CSP Proiect Lane, Rugby Construct (leader) – High Quality Engineering – Rockware Utilities, Triptic Studio și Westfourth Architecture (leader) – Adca Proiect Group – Compexim – Thermovent.

Aproape de stadion

Parcarea ar urma să fie construită în apropierea viitorului stadion a cărui construcție a început în bucla de la Optica. Structura va avea două etaje și o terasă circulabilă, cu până la 300 de locuri.

Timpark urmează să evalueze ofertele propuse și să stabilească, dacă va fi cazul, un câștigător. Acesta va trebui să predea documentația în ceva mai mult de șapte luni. Studiul de fezabilitate trebuie apoi aprobat de consilierii locali și va putea fi lansată o nouă licitație, cel mai probabil de proiectare și execuție a viitoarei parcări.

About Post Author