Ciao, Ciao Festival! Timișorenii n-au luat bilete, așa că evenimentul nu se mai ține

Anunțat inițial ca Diskoteka 2022, transformat brusc în Ciao Festival, evenimentul cu muzică din anii ’80-’90 și distracție pentru toată familia… nu se mai ține. Organizatorii au anunțat cu trei zile înainte că festivalul se amână, fiindcă viața e grea și lumea nu cumpără bilete.

În 20 martie a fost anunțată o nouă ediție a festivalului Diskoteka, amânată de doi ani de pandemie. În 23 martie s-a schimbat schimbarea și a apărut în scenă Ciao Festival. „Va avea şi o componentă retro, dar și alte coordonate și se va adresa spectatorilor de toate vârstele (…) Pregătim și surprize. Una este un moment special în care va fi o horă românească tradițională, în costume tradiționale, pe celebra melodie «Lambada», care va fi interpretată de Kaoma“, explica directorul Ciao Festival.

Ciao Festival ar fi trebuit să aibă loc în weekendul 27-29 mai, dar, dacă voiați să vedeți cum arată Lambada în costume populare românești, n-o să se întâmple.

„Din păcate suntem nevoiți să amânăm Ciao Festival by Vineri 15 pentru 1-4 iunie 2023. Motivul este numărul mic de bilete vândute, în condițiile în care toată lumea știe de Ciao Festival, iar Timișoara este împânzită de afișe și bannere, au fost multe campanii online, la radio și TV. Am făcut tot ceea ce a depins de noi, ca și organizatori, pentru ca evenimentul să aibă loc (…) În același timp înțelegem, la ce vremuri trăim, oamenii prioritizează nevoile de bază și renunța la cheltuielile neesențiale, cum sunt distracția și evenimentele. Totul s-a scumpit și pare doar începutul, trăim vremuri extrem de dificile”, sună, semi-apocaliptic, mesajul de rămas bun al organizatorilor.

Dacă vă numărați printre puținii cumpărători de bilete, vă puteți cere banii înapoi sau le puteți păstra, poate-poate vor fi utile în 2023. Detalii puteți cere dacă trimiteți un e-mail AICI.

About Post Author