Chef pe Bd. Rebreanu, oprit de polițiști și jandarmi

Bd. Rebreanu

Duminică cu ghinion pentru mai mulți invitați la o petrecere organizată în Timișoara. În local au ajuns polițiștii și jandarmii, care au împărțit amenzi. Cheful s-a terminat brusc și toată lumea a plecat acasă.

„Poliţiştii municipiului Timișoara și un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara au intervenit în scopul restabilirii legalității pe Bd. Liviu Rebreanu, unde, într-un complex de agrement, avea loc o un eveniment privat la care a participat un grup de 18 persoane”, a anunțat, duminică seară, IPJ Timiș.

Cei 18 petrecăreți au adunat 36 de amenzi, în sumă totală de 36.000 de lei. Acestea au fost date pentru „nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, respectiv pentru participarea la activități în spațiul închis și pentru nepurtarea măștii sanitare”. Organizatorul petrecerii va plăti și el 2.000 de lei.

În Timișoara, rata de infectare cu coronavirus a depășit 5 / 1.000 de locuitori. Comunele Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Moșnița Nouă sunt în carantină pentru 14 zile, după ce aici, în ultimele zile, aici s-au înregistrat zeci de noi cazuri de Covid.

About Post Author