30 martie 2020

Cele 20 containere de carantină ale Primăriei Timișoara sunt gata / VIDEO

containere

Toate cele 20 de containere de carantină cumpărate de Primăria Timișoara sunt legate la utilități și pregătite de a fi folosite. Mai trebuie să obțină autorizația obligatorie de la Direcția de Sănătate Publică.

În Timișoara au fost montate miercuri ultimele două containere de carantină cumpărate de primărie. Sunt acum, în total, 20. Primele opt au fost montate acum aproape două săptămâni. Ele fuseseră cumpărate de doi ani de Direcția de Asistență Socială a PMT, iar celelalte au venit în ultimele 10 zile.

Fiecare container poate găzdui trei persoane și este dotat cu toaletă, duș și chiuvetă, fiind racordat la utilități. Cei de la DSP urmează să verifice dacă aceste construcții modulare respectă regulile de carantină și apoi vor elibera autorizația.

„20 de containere gata de funcțiune drept carantină! Achiziționate, evident, tot cu bani de la Primăria Timișoara! Totul pentru sănătate, atâta cât putem! Orice alt proiect poate fi amânat, la nevoie, oricât de important ar fi”, a anunțat, pe Facebook, primarul Nicolae Robu. În aceeași zi, pe SEAP a fost publicat anunțul de licitație pentru amenajarea Camerei 30 din PMT, pentru care suma maximă oferită de municipalitate este de peste 1,2 milioane de lei.

Direcția de Sănătate Publică a anunțat miercuri că în Timiș sunt în carantină 228 de oameni. Mai erau disponibile 132 de locuri pentru carantină, dar numărul acestora se actualizează permanent. Și CJ Timiș a cumpărat cinci module duble de carantină, primul dintre el fiind montat în apropierea aeroportului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: