Casierii închise la Aquatim și Colterm, în minivacanță

casierii

foto: Arhivă

Casieriile, birourile de relații cu publicul, cele care gestionează reclamațiile și registraturile de la Aquatim și Colterm sunt închise în perioada 1 – 5 iunie. La Colterm există totuși o excepție. Dispeceratele celor două societăți funcționează normal.

„În perioada 1 – 5 iunie inclusiv, activitățile de relații cu clienții, registratură și casierie, de la sediul central al Colterm, de pe str. Episcop J. Lonovici nr. 4, vor fi închise. Excepție va face casieria din incinta Iulius Mall, care va avea program normal de lucru, corelat cu orarul de funcționare al centrului comercial. Toate aceste activități de relaționare cu publicul vor fi reluate la data de 6 iunie 2023”, a transmis Colterm.

Pentru orice problemă în alimentarea cu apă caldă de consum și/sau apă rece hidrofor puteți suna non-stop la dispecerat, la numerele de telefon:0256-494.133; 0756.061.468 sau 0356.909.

Casieriile Aquatim vor fi, de asemenea, închise în aceeași perioadă, împreună cu birourile de relații cu publicul, care gestionează reclamațiile, contractele și avizele tehnice.

Pentru achitarea facturii de apă, pot fi utilizate metodele alternative: on-line, din contul de client pe site-ul www.aquatim.ro, prin reţelele bancare, la magazinele din reţeaua PayPoint, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și prin serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile OMV.

Serviciul de call-center/dispecerat este disponibil non-stop, la numărul de telefon 0356-914.

About Post Author