Cămin de 5 milioane de euro al Universității Politehnica, în licitație de execuție

politehnica

Compania Națională de Investiții caută proiectant și constructor pentru noul cămin al Universității Politehnica. Acesta va fi construit pe strada Musicescu și ar trebui să fie gata în 14 luni. Dacă se prezintă cineva la licitație, cu o ofertă potrivită.

Compania Națională de Investiții a aprobat, în toamnă, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui nou cămin studențesc la Timișoara. Acesta va fi ridicat pe strada Musicescu, lângă Institutului de Cercetări pentru Energii Regenerabile (ICER). Cele 125 de camere vor fi pentru masteranzii, doctoranzii și tinerii cercetători de la Universitatea Politehnica.

Acum a fost lansată la pachet și licitația de proiectare și execuție, ofertele fiind aștetptate de CNI până în 8 februarie. Noul cămin va fi construit în regim P+2, va avea o suprafață construită la sol de 1.931 mp și o suprafață totală desfășurată de 5.912,5 mp. Vor 123 de unități de cazare în regim normal și cinci unități pentru persoane cu dizabilități. În total, aici vor putea fi cazate maximum 275 de persoane. Camerele, cu o suprafață de 21 – 25 mp, au două paturi și baie proprie. Pe holuri sunt prevăzute spații comune de lectură, chicinete și spălătorii.

Valoarea estimată a investiției este de 24,5 milioane de lei, cu TVA. Cea mai mare parte din sumă vine de la CNI. Contractanul va avea la dispoziție două luni pentru partea de proiectare și 12 luni pentru partea de execuție.

About Post Author