17 ianuarie 2021

Camera 12 din Primăria Timișoara, deschisă 12 ore. Ca să nu mai fie înghesuială

consilieri personali

Primăria Timișoara

15 ghișee, toate deschise, timp de 12 ore pe zi. Este programul după care va funcționa de luni, 9 noiembrie, Serviciul Relaționare Directă cu Cetățenii al PMT. La Camera 12 nu va mai fi astfel înghesuială.

Pentru ca oamenii care au nevoie de diverse acte de la Primăria Timișoara să nu mai fie nevoiți să se înghesuie la Camera 12, programul de lucru a fost modificat. Astfel, lucrul începe la ora 8 și a fost prelungit, astfel încât să se încheie la ora 20. Toate cele 15 ghișee vor fi deschise. Angajații vor asigura funcționalitatea acestora, în două schimburi.

„Obiectivul meu este ca primăria ca instituție și comunitatea, în general, să funcționeze la parametri normali în această perioadă în care trebuie să reducem contactele sociale. Am reconfigurat programul de lucru al Primăriei, începând cu camera 12, relațiile cu cetățenii. Primăria trebuie să rămână deschisă pentru rezolvarea problemelor timișorenilor și eficientă”, explică primarul Dominic Fritz.

O parte din angajații din PMT vor lucra de acasă. Cei care vin la birou nu vor începe munca toți de la aceeași oră. „Am decongestionat birourile din primărie, prin aplicarea normelor privind munca la domiciliu, în departamentele unde a fost posibil acest lucru, prin modificarea orelor de sosire și de plecare ale angajaților. Unii angajați au și fost relocați în activități specifice proiectelor anti-Covid-19”, mai spune Fritz.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: