Bulevardul Copiilor la UVT. De 1 iunie

bulevardul copiilor

De 1 iunie se deschide Bulevardul copiilor la UVT, un eveniment conceput pentru a încuraja adoptarea unor obiceiuri sănătoase și pentru a stimula participarea activă a copiilor în activități sportive, de învățare și experimentare.

Ateliere interactive și activități educative pe teme de mediu, un campionat de handbal, dar și alte întreceri sportive. Toate fac parte din calendarul de 1 iunie desfășurat în cadrul agendei de evenimente „Luna Verde la UVT”, fiind cofinanțat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

„Bulevardul Copiilor la UVT” va include o varietate de activități captivante pentru copii, organizate de facultățile UVT, în seria „Mediu ca la Carte”. Toate detaliile sunt AICI, unde poate fi găsit și un FORMULAR DE ÎNSCRIERE pentru concurenți.

Programul zilei de 1 iunie la UVT va cuprinde turnee de minihandbal, baby handball – turneul „Handbal ca la Carte”, aflat la ediția a III-a – dar și de baschet, minivolei și șah. Sunt așteptați să participe peste 700 de copii. Participanții vor avea la dispoziție și terenuri pe bd. Vasile Pârvan, pentru a juca badminton.

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului, bd. Vasile Pârvan, Pasajul Michelangelo și str. Traian Lalescu vor fi închise circulației rutiere pe data de 1 iunie, în intervalul orar 4 – 17.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Universitar UVT și Universitatea de Vest din Timișoara.

About Post Author