Ben-Oni Ardelean, prins băut la volan. A rămas pieton 90 de zile

Deputatul PNL de Timiș Ben-Oni Ardelean a fost prins la volan, luni seară, cu o alcoolemie peste limita legală. El susține că va contesta sancțiunea și spune că, de fapt, e din cauza unui tratament medical pe care îl urmează.

ben-oni ardelean

foto: Arhivă

„La data de 26 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile”, a transmis, oficial, Poliția.

Surse judiciare citate de G4Media.ro au confirmat că este vorba despre deputatul de Timiș Ben-Oni Ardelean. „Iau un tratament pentru inimă, am tensiunea mică, foarte oscilantă. Voi face contestație. Nu am consumat alcool”, a declarat liberalul, pentru sursa citată.

About Post Author