Ben-Oni Ardelean, cu capsa pusă în parlament. I-a făcut nesimțiți pe jurnaliști

ben-oni ardelean

foto: Arhivă

Deputatul PNL de Timiș Ben-Oni Ardelean s-a dat în spectacol, miercuri, în parlament. El a avut o ieșire total nepotrivită la adresa jurnaliștilor. Nu i-a făcut doar nesimțiți, ci i-a și amenințat că îi lasă fără acreditări.

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean s-a enervat, miercuri, când jurnaliștii acreditți la parlament au cerut să li se permită accesul la ședința de comisie în care se discuta despre declarația privind situația din Republica Moldova. Atât Ardelean, cât și președintele comisiei, senatorul Cristian Dumitrescu (PSD) s-au opus solicitării, susținând că ședința nu este publică.

În cele din urmă, ea nici măcar nu s-a mai ținut, pentru că nu a fost îndeplinit cvorumul. Pe lista absenților s-au aflat parlamentari și de la Opoziție, și de la Putere. „În momentul în care cu tupeu și nesimțire veniți și cereți să dăm un vot fără cvorum și cereți să dăm un vot în momentul în care eu, ca președinte de ședință, nu consimt că trebuie să încep ședința, în momentul repectiv este tupeu și nesimțire”, a afirmat Ardelean.

Ben-Oni Ardelean este la al doilea mandat în parlament. Acum este deputat, după ce în legislatura 2012-2016 a fost senator. În ambele cazuri, el reprezintă județul Timiș. Ardelean este, probabil, cel mai bogat parlamentar din cel mai vestic județ al României. Până acum, el nu s-a făcut remarcat prin prea multe în activitatea sa, fiind cunoscut mai degrabă pentru deplasările în SUA. Acum, deputatul de Timiș a „reușit” să-și treacă numele pe lista neciopliților.

About Post Author