Ben-Oni Ardelean cere și demiterea prefectului Nemeth. Și promite că nu se lasă intimidat de „gherila de partid”

E aproape ziua și cererea de demitere. Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a solicitat, luni, în biroul politic național, două eliberări din funcții. Una, a lui Vlad Voiculescu, a doua, a prefectului Zoltan Nemeth.

ben-oni ardelean

La finele săptămânii trecute, deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a cerut premierului Florin Cîțu demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Luni, în BPN al partidului, Ardelean a mai făcut o solicitare, de această dată adresată ministrului de Interne, Lucian Bode.

„Am solicitat demiterea prefectului județului Timiș, Zoltan Nemeth, pentru abuzul în funcție orchestrat de acesta, în cazul «flagrantului» consilierei Ana Munteanu. Orice semnal de revenire la vechile metehne comuniste trebuie eradicate imediat”, a postat deputatul, pe Facebook. Ardelean se simte atacat de „gherila de partid” a USR, despre care spune că este „în alertă maximă, pregătită în fața calculatoarelor să își apere șeful, călcându-i în picioare pe toți cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu el”.

„Vă promit ca nu mă voi lăsa intimidat vreodată și voi continua să fiu la fel de ferm pe poziții, taxând orice fel de derapaj grosolan”, conchide Ben-Oni Ardelean. Duminică, Valeriu Nicolae a ajuns și el la CV-ul lui Ardelean, despre care spune că este „un magnific gargaragiu și deloc papagal liberal”.

Vineri a apărut și raportul Corpului de control al ministrului de Interne, legat de „operațiunea «Hotelul»”, derulată de Ana Munteanu. Din document reiese implicarea unui angajat al Prefecturii Timiș, dar și faptul că prefectul Zoltan Nemeth nu e chiar pus la curent cu legislația.

About Post Author