Bătaia tragică între migranți, surprinsă de o cameră de supraveghere / VIDEO

Încăierarea în care un tânăr migrant a fost înjunghiat mortal a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Cele două grupuri implicate veneau din direcții opuse, iar întâlnirea lor a avut consecințe tragice.

migranți

Imaginile surprind cele două grupuri care se îndreaptă unul către altul din direcții opuse. În momentul în care au ajuns față în față, oamenii se năpustesc efectiv unii asupra altora. Totul se petrece foarte repede, iar unul dintre bărbați, îmbrăcat în negru și cu glugă pe cap, lovește cu un cuțit doi „rivali” și o ia la fugă, alături de cei care îl însoțeau.

Una dintre victime a murit la spital, iar cea de-a doua este încă internată, în stare stabilă. Polițiștii încearcă să-i găsească pe agresori, iar imaginile le vor fi de folos pentru identificarea celor implicați în incident.

Polițiștii locali au ridicat, luni seară, din zona Gării de Nord, două grupuri de migranți de naționalitate afgană. Unul era format din 10 persoane, care se aflau pe Splaiul Nicolae Titulescu, iar celălalt, format din 19 persoane, era pe Bd. General Dragalina. Toti se aflau în apropierea locului în care s-a produs încăierarea soldată cu moartea unui refugiat.

About Post Author