Bărcile trăsnite, scoase iar la apă. Make it! Race it! Recycle it!

EcoStuff Romania

EcoStuff Romania te invită pe malul Begăi, la o nouă ediție Make it! Race it! Recycle it!. Se întâmplă sâmbătă, 15 iunie, când poți vedea la apă pirați, dinozauri și diverse alte personaje. Toate, în ambarcațiuni realizate din materiale reciclabile.

Make it! Race it! Recycle it! este un eveniment sportiv neconvențional, organizat pentru a celebra Ziua Internațională a Mediului. Participanții sunt invitați să recupereze materiale, să le reutilizeze, să le dea apoi spre reciclat și să protejeze mediul. Totul, cu zâmbetul pe buze.

Concurenții din acest an au ales teme variate. „Personajele din Miami Bici întâlnesc Village People, Aquaman se luptă cu pirați și dinozauri, diavolii se dau în carusel, totul este posibil în lumea Make it! Race it! Recycle it!, cu multă creativitate din partea participanților”, transmit organizatorii de la EcoStuff Romania.

Spectatorii vor putea admira ambarcațiunile sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 9,30, pe malul Begăi, în zona Parcului Alpinet. Startul primei curse se va da la ora 10.30. Tot la ora 10.30, va începe votul online pentru premiul People’s Choice, pe pagina de Facebook EcoStuff Romania sau pe eventul competiției.

După curse, fiecare echipaj își va demonta ambarcațiunea și va recupera sau va da spre reciclat deșeurile reciclabile din care a fost construită.

La eveniment vor fi prezenți și reprezentanți ai ADID Timiș, cu premii pentru cei care știu cum se face corect colectarea selectivă a deșeurilor.

About Post Author