Bani pentru terapia copiilor cu dizabilități, de la ROVINHUD Wine Show. Cum se obține finanțarea

ROVINHUD Wine Show

Timișorenilor le plac vinurile bune, dar nu se dau în lături nici să ajute oamenii mai puțin norocoși. Ultima ediție ROVINHUD Wine Show, care a avut loc anul trecut, a adunat 57.500 de euro de la cei care i-au trecut pragul. Banii acoperă 2.800 ședințe de terapie pentru copii cu dizabilități.

Fundația ROVINHUD lansează apelul prin care părinții sau tutorii din județul Timiș pot aplica pentru finanțarea a maximum 30% din costul terapiilor copiilor lor cu dizabilități, pe o durată de cel multe șase luni.

„Procedura este foarte simplă: trebuie completată cererea care se găsește AICI, un juriu independent va analiza cererile, iar noi vom transfera banii direct în contul unui membru al familiei. Părinții vor trebui să justifice cheltuiala prin facturile în care să apară numele copilului pentru care s-a cerut finanțarea. Credem că este singura finanțare directă a familiilor din țară și sperăm că le va fi de folos”, explică declară Szövérdfi-Szép Zoltán, inițiatorul proiectului ROVINHUD Wine Show.

Cererile de cofinanțare pot fi completate cererile de cofinanțare până în 26 aprilie, iar banii vor fi virați în prima parte a lunii mai.

Fondul pentru terapii provine de la ultima ediție ROVINHUD Wine Show, care a avut loc în noiembrie 2023, când s-a reușit strângerea sumei de 57.500 euro, reprezentând aproximativ 2.800 ședințe de terapie pentru copiii cu dizabilități.

Anul acesta, ROVINHUD Wine Show va avea loc în perioada 15-17 noiembrie, cu un scop identic: acela de a strânge fonduri pentru terapiile copiilor cu dizabilități.

About Post Author