Banat Brunch, din nou la tanti Emilia Popa, în Coșteiu de Sus

banat brunch

Banat Brunch revine acasă la tanti Emilia Popa, în Coșteiu de Sus. Dacă prima ediție din acest an a fost cu produse de post, acum meniul include și preparate cu / din carne. Oricum, mâncarea gătită de tanti Emilia e bună de te lingi pe degete, așa că, dacă aveți chef de o excursie și de o masă pe cinste, acum e momentul.

Noua ediție Banat Brunch are loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 11, în Coșteiu de Sus. Tanti Emilia Popa le propune oaspeților ei o experiență culinară tradițională, cu preparate precum sarme cu mămăligă, supă de tăiței, ciorbă de salată verde, urzici cu ou de prepeliță, cârnați colac sau carne cu ou. Ca desert, vor fi turtă neagră, clătite bănățene și cornulețe fragede.

Banat Brunch va începe cu degustări culinare între orele 11 și 13, urmate de activități și ateliere între 13 și 15. Programul include un atelier de cusut cu localnicii, un atelier de sculptat lemn, ture ghidate în sat, plimbări cu bicicleta, drumeții prin pădure și plimbări cu căruța trasă de cai. Iar cei care, pur și simplu, vor să se bucure de natură, pot merge pe deal, în spatele casei, unde îi așteaptă hamac și pături.

Va fi și un târg de producători locali, cu lavandă de Margina, trandafiri de Curtea, miere și răchie de Margina. Înscrierile se pot face pe www.eat-local.ro.

About Post Author