Attila Hajdu, fost șef la structura Antitero de la Jandarmi, noul director al Poliției Locale

attila Hajdu

sursa foto: Facebook

Attila Hajdu, fost comandant al Structurii Antiteroriste de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș, este noul director executiv al Direcției Poliției Locale Timișoara. A fost singurul din cei șase candidați înscriși care a ajuns până în faza ultimă a concursului, adică interviul.

Attila Hajdu, 41 de ani, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității de Vest, a fost, în perioada 2009 – 2014, comandantul structurii de acțiuni speciale și antiteroriste a IJJ Timiș. S-a ocupat de pregătirea și formarea profesională a jandarmilor între anii 2018 și 2020, iar între 2020 și 2021 a fost împuternicit șeful Serviciului Resurse Umane din cadrul IJJ Timiș, transmite Primăria Timișoara.

Hajdu, candidatul cu numărul 200019, a obținut la interviul care a avut loc joi 82.90 puncte. Comisia de concurs a fost formată din Radu Bogdan Sperneac (șef Direcția de Evidență a Populației), Gabriel Almăjan (arhitect-șef), Magdalena Nicoară (director Dezvoltare), Monica Pfeiffer, Călin Fiat – membri, Agata Jivkov – secretar.

Primarul Dominic Fritz trebuie să semneze, în zilele următoare, numirea lui Attila Hajdu la șefia Poliției Locale Timișoara. PLT a fost condusă, în ultimii opt ani, de doi adjuncți: Dorel Cojan, pensionat între timp și preferat, șapte ani, de fostul primar Nicolae Robu, respectiv Dumitru Domășnean, numit de Fritz în noiembrie 2020.

About Post Author