Atelier de pictură murală pentru copii, de 1 iunie

pictură

De 1 iunie, copii și părinți deopotrivă sunt invitați la Atelierul de creație „Pui de CODRU”. Evenimentul se va desfășura între orele 14 și 16, în Parcul Copiilor și în parcul dintre intersecția str. Michelangelo cu bd. Corneliu Coposu.

Copiii vor face cunoștință cu pictura murală, una dintre cele mai vechi forme de expresie artistică. Ei vor picta pe ziduri desene din cărți de colorat, scalate la dimensiuni. Contururile vor fi desenate în prealabil, iar micii artiști se vor bucura de umplerea spațiilor cu culorii vii și vesele, ca într-o carte de colorat uriașă. Pictura va fi executată pe pereții unor structuri funcționale din cele două amplasamente.

Atelierul este coordonat de Elena Aronoaie-Adorian, director creativ CODRU Festival, cu sprijinul profesorilor Liceului de Arte Plastice. Se va lucra cu vopsele pe bază de apă, cu uscare rapidă și recomandate pentru copii, dar și diferite materiale artistice.

Participarea este gratuită, iar copiii pot veni, indiferent de vârstă. Părinții sunt rugați să se înscrie completând ACEST FORMULAR.

About Post Author