5 iunie 2020

Asistentă de la UPU de la Spitalul Județean Timișoara, pozitivă la coronavirus

coronavirus

O asistentă de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara a fost confirmată luni cu noul coronavirus. Ea este internată la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”.

Asistenta, care lucrează la UPU – Spitalul Județean Timișoara era izolată după ce făcuse febră. A fost testată de noul coronavirus și, după ce diagnosticul a ieșit pozitiv, a fost internată la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Starea ei este bună. Se face anchetă epidemiologică la cea mai mare unitate de primiri urgențe din vestul României. Surse din SCJUT spun că personalul de aici este monitorizat în fiecare zi și poartă echipament de protecție.

Tot luni a fost confirmat cu noul coronavirus și un șofer de la Serviciul de Ambulanță Județean. Acesta este, de asemenea, internat la Spitalul „Victor Babeș”. Datele despre medicii și / sau cadre medicale infectați cu noul tip de coronanvirus în Timiș sunt controversate. De săptămâna trecută este internată la spitalul de boli infecțioase și o doctoriță de la Institutul de Boli Cardiovasculare. Este încă neconfirmat oficial cazul unui alt medic de secția ATI a Spitalului Municipal de la Lugoj.

1 thought on “Asistentă de la UPU de la Spitalul Județean Timișoara, pozitivă la coronavirus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: