Artist Talks: Outdoor Sessions, în curtea Palatului Baroc

Curtea Palatului Baroc

Curtea Palatului Baroc de pe strada Mercy se anunță a fi unul dintre locurile în care, în această vară, se vor întâmpla lucruri interesante. Marți seară sunteți invitați, de exemplu, la Artist Talks: Outdoor Sessions, cu muzică, discuții și o proiecție de film.

Muzeul Național de Artă Timișoara vă invită, marți, 18 iunie, de la ora 20, la Artist Talks: Outdoor Sessions. Evenimentul va avea loc în curtea Palatului Baroc de pe strada Florimund de Mercy.

„Vă propunem o seară dedicată artei și dialogului cultural, într-un cadru deosebit, încărcat de istorie și creativitate în care să explorați diversele fațete ale artei contemporane prin muzică, film și discuții cu artiști consacrați. Această experiență culturală are ca scop să facă arta accesibilă publicului larg și să promoveze interacțiunea directă între artiști și comunitate, contribuind astfel la o mai bună înțelegere a contextului și evoluției artei fragile practicate de artista Suzana Fântânariu în perioada post-decembristă în România, precum și la evidențierea importanței mijloacelor media în documentarea și conservarea acesteia”, transmit cei de la MNArT.

La ora 20 e programat un recital de muzică barocă susținut de Caius Hera. Jumătate de oră mai târziu, publicul va putea asista la o discuție interesantă la care vor participa Suzana Fântânariu – artist și autor, Gheorghe Șfaițer – artist multimedia, Andreea Foanene – curator și muzeograf MNArT. La ora 21,30 va fi proiectat filmul „Ambalaje pentru suflete” , realizat de Gheorghe Șfaițer.

About Post Author