Aquatim, donație de 200.000 lei pentru Babeș și ATI

covid

Compania de apă-canal Aquatim a decis să se alăture instituțiilor publice, organizațiilor, firmelor private și oamenilor simpli care sprijină spitalele în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Donează câte 100.000 de lei pentru medicii aflați în prima linie.

Aquatim donează suma de 100.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase «Victor Babeș> din Timișoara și suma de 100.000 de lei pentru Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență «Pius Brînzeu» din Timișoara. Cele două instituții și oamenii care lucrează în ele sunt în prima linie a confruntări cu Coronavirus-19 și au nevoie să cumpere echipamente și medicamente pentru cei bolnavi (…) Lumea medicală din Timișoara și din România are nevoie urgentă de sprijinul fiecăruia dintre noi. Salvarea de vieți omenești stă și în puterea noastră. Dacă avem posibilitatea să ajutăm, să nu ezităm să o facem cât mai curând și într-un număr cât mai mare.”, transmite Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

Asociația „Dr. Victor Babeș” din Timișoara și medicul Dorel Săndesc, de la ATI Spitalul Județean, au făcut apel la timișoreni să doneze atât cât își permit în sprijinul celor două entități.

About Post Author