Aquapic așteaptă musafiri de Ziua Mondială a Apei

aquapic

Ziua Mondială a Apei deschide Centrul Aquapic, de pe strada Frederic Mistral, miercuri, 22 martie, între orele 10 și 13. Sunt așteptate grupuri organizate de elevi, însoțite de cadre didactice. Activitățile pregătite sunt vizite ghidate tematice ale vechii Uzine de Apă Industrială și ateliere de experimente cu apă.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, fiind necesară înscrierea prealabilă, care se poate face AICI. Pentru atelierelee demo, înscrierea se face prin acest FORMULAR. Activitățile sunt recomandate pentru elevi de la clasa a II-a în sus.

„Tema Zilei Mondiale a Apei 2023, temă stabilită de ONU în fiecare an, este accelerarea schimbărilor pentru soluționarea crizei apei și a canalizării. În familie, la școală și în comunitate, fiecare dintre noi poate contribui în bine la schimbarea comportamentului față de apă. Cum facem acest lucru și ce putem face pentru a fi un „accelerator” al schimbării, vom descoperi împreună cu vizitatorii noștri, de Ziua Apei, la Aquapic”, transmit cei de la Aquatim.

Aquapic este un proiect de educație informală de mediu, dezvoltat de compania de apă pentru școlile din Timișoara și regiune. Deoarece activitățile oferite sunt în aer liber, centrul Aquapic este deschis exclusiv în sezonul cald aprilie-septembrie. Acesta poate fi vizitat de grupuri organizate de elevi, pe bază de programare online

About Post Author