Apă rece oprită sau cu presiune scăzută în Făget, Balinț și Voiteg

Aquatim anunță că joi, 8 aprilie, va face lucrări de igienizare a rețelei de apă în mai multe localități din Timiș. Din acest motiv, apa va fi fie oprită, fie va avea presiune scăzută.

apă rece

Astfel, între orele 9 și 14, se spală rețeaua de apă în Făget, pe străzile Sebastian Olariu, Ștefan cel Mare, Calea Lugojului, Drumul Gladnei, Aleea Spitalului și Gheorghe Doja. Între orele 8 și 16 vor fi dezinfectate rezervorul și rețeaua din Balinț. Apa va fi sistată.

Între orele 8 și 16, ca urmare a lucrărilor de reabilitare a rețelei de distribuție, se va întrerupe furnizarea apei în Voiteg. Va fi afectată întreaga localitate, pentru că lucrarea este amplă, urmând ca trei străzi importante să fie racordate la rețeaua nouă de distribuție a apei.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă”, transmit reprezentanții companiei.

Call center / dispecerat: 0356-914, program 24/7