Apă rece oprită în Ghiroda

apă rece

Aquatim anunță că luni, 11 mai, pe strada Ceahlău din comuna Ghiroda, se vor efectua lucrări de montare hidranți. În aceste condiții, în intervalul orar 9-16 va fi întreruptă furnizarea apei potabile.

În situația în care vor fi sesizate defecțiuni la vanele existente și se va impune închiderea vanei centrale, vor fi afectate și următoarele străzi: Victoria, Ceahlău, Plopilor, Sinaia, Muntenia, Predeal, Bucegi, Semenic, Calea Lugojului, Făgăraș, Câmpiei, Bușteni, Parâng, Piatra Craiului, Ialomița, Oituz, Vălișoara, Muntenia, Pietrele Doamnei, Rarău, Comarnic, Azuga, Apuseni, Padiș, Poiana Mărului, Bega și Jiul.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă”, transmit reprezentanții companiei.

Pentru orice probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare puteți contacta non-stop dispeceratul Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362 și 0756-119.528.

About Post Author