Apă caldă și căldură, oprite la peste 40 de imobile

apă caldă

Coltrm transmite că, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare, va întrerupe joi, 9 noiembrie, orele 8 – 17, furnizarea apei calde și a încalzirii la punctele termice 27 și 28.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Martir Gh. Iosub, Martir Dumitru Osman, Leandrului, Sever Bocu, Amiciției, Arcașilor, Constantin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei. În total, este vorba despre un număr de 41 de branșamente.

De asemenea, având în vedere o notificare transmisă de E-Distribuție Banat, privind efectuarea unor lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT SDM, planificate tot în 9 noiembrie, orele 11 – 19, va fi oprită furnizarea apei calde și a încălzirii în perimetrul punctul termic menționat. Vor fi afectați consumatorii arondați străzii Eternității, în total 3 branșamente.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp. De aceea, se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

About Post Author