Apă bună la robinetele din Silagiu. E gata noua rețea de distribuție

apa

Satul Silagiu, situat la 4 km de Buziaș, are de acum rețea nouă de distribuție. Câteva sute de oameni vor avea apă sigură la robinet, grație unei investiții finalizate recent de Aquatim.

Rețeaua nouă de distribuție are o lungime de 12,8 km. Ea acoperă toate străzile din Silagiu, o localitate în care, până acum, nu exista sistem centralizat de alimentare cu apă. Apa potabilă este adusă din Buziaș, printr-o conductă de aducțiune de circa 2,5 km lungime, amplasată de-a lungul drumului județean. Lucrarea în valoare de 2,3 milioane de lei cuprinde, pe lângă rețeaua propriu-zisă, două rezervoare de înmagazinare, de 60 mc, o stație de pompare și o instalație de dezinfecție cu hipoclorit de sodiu.

Au fost realizate și 275 branșamente de apă, prevăzute cu cămine de apometru, complet echipate. Pentru conectarea la noua rețea, locuitorii din Silagiu se pot adresa sucursalei Aquatim din Buziaș, de pe str. Bisericii nr. 6B (tel. 0256-321.051, buzias@aquatim.ro) sau reprezentantului local al companiei de apă (telefon 0757-574.055).

Pentru avizul tehnic, ce se eliberează gratuit, și încheierea contractului cu compania de apă este nevoie de o cerere tipizată, un extras CF al imobilului și o copie a actului de identitate, pentru persoane fizice. Persoanele juridice trebuie să prezinte certificatul de înregistrare, precum și cel de înregistrare în scopuri de TVA. Salariații Aquatim vor oferi clienților sprijinul necesar în pregătirea documentațiilor.

About Post Author