Angajatii RETIM fac educație ecologică în școlile din Timișoara și din județ

retim

Angajații RETIM merg în școlile din Timiș, pentru a-i învăța pe copii cum să facă o colectare separata corectă. „Ora Reciclării” a implicat angajați RETIM și ADID Timiș și s-a ținut, la început de martie, în Satchinez și Boldur.

Zeci de copii au aflat ce se întâmplă cu resturile menajere, plasticul sau hârtia, recipientele de sticla și alte tipuri de deșeuri.

„Obiectivul nostru este că elevii să știe ce și unde se arună, care sunt motivele pentru care e important să facem colectarea separată, dar și informații generale despre tot ce înseamnă procesul de gestionare corectă a deșeurilor. Colegii noștri au explicat prin materiale interactive cât de simplu este să colectezi separat, ce consecințe sunt dacă depunem deșeurile în amestec, cât de important e gestul fiecăruia de a respecta câteva reguli clare pentru un mediu mai curat și mai sănătos”, transmit reprezentanții RETIM.

Proiectul „Ora reciclării” vă continua pe tot parcursul lunii martie în scoli din Timișoara și din județ și se va încheia în aprilie.

About Post Author