24 ianuarie 2021

Amenzi în gări și trenuri, pentru cei care nu poartă mască

amenzi

Polițiștii din Timiș au verificat, miercuri, mai multe gări și trenuri, pentru a vedea cum se respectă măsurile anti-Covid. S-a lăsat cu amenzi pentru unii călători.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Timiș au făcut miercuri, 7 octombrie, verificări în 10 stații CFR și în opt trenuri. Au fost legitimate 63 de persoane și au fost aplicate 25 de sancțiuni în valoare de 5.780 de lei. 22 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor impuse de pandemie.

„Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și în celelalte spații unde este obligatoriu. Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante. Acțiunile de acest gen continuă și în zilele următoare”, a transmis IPJ Timiș.

Vă reamintim, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a decis, miercuri seară, noi măsuri în vederea limitării numărului de infectări cu SARs-Cov2. Acestea includ obligativitatea purtării de mască și închiderea localurilor în mai multe localități din județ, unde a fost depășit pragul de infectare cu Covid-19 de 1,5 la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: