Am putea avea târg de Crăciun ca la Sibiu. Firma care îl organizează lucrează cu Casa de Cultură

târg de crăciun

Casa de Cultură caută, în această perioadă, comercianți care să populeze căsuțele de la Târgul de Crăciun 2022. Cei interesați trebuie să se înscrie pe o platformă pusă la dispoziție de asociația care organizează Târgul de Crăciun de la Sibiu, considerat cele mai frumos din România.

Târgul de Crăciun de la Timișoara va avea loc, în acest sezon, în perioada 1 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023. Va fi mai scurt decât în anii trecuți și nu a fost anunțat nimic oficial, însă Casa de Cultura caută comercianți. Aceștia pot depune cereri până în 4 noiembrie, rezultatele urmând a fi anunțate în 8 noiembrie. Pot fi depuse ulterior contestații, care vor fi analizate, iar rezultatele finale vor fi afișate în 11 noiembrie.

„Bine ați venit la formularul de înscriere la Târgul de Crăciun din Timișoara 2022, desfășurat în perioada 1 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, organizat de Primăria Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului. Platforma de înscriere este pusă la dispoziție de Asociația Events for Tourism. Vă urăm succes în completarea formularului!”, se precizează pe pagina pusă la dispoziția celor interesați să-și vândă produsele la acest eveniment.

250.000 lei, buget la Casa de Cultură

Asociația Events For Tourism „este activă în domeniul organizării de evenimente cu scopul de a promova turistic locațiile în care acestea se desfășoară”. Ea organizează, de exemplu, Târgul de Paști și Târgul de Crăciun din Sibiu.

Casa de Cultură continuă promovarea evenimentelor aproape în… șoaptă. Potrivit agendei culturale trecută cu cântec prin plenul CL, organizarea Târgului de Crăciun va costa 250.000 lei. De asemenea, pentru noaptea de Revelion este prevăzută suma de 300.000 de lei, concertul anunțat fiind „Bella Santiago featuring Versus & Ansamblul Timișul”. Va fi un foc de artificii.

Târgul de Crăciun de la Sibiu este considerat cel mai frumos din România. În 2019, el a fost desemnat cel mai frumos din Europa.

About Post Author